5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Gereç: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul konstrüksiyonda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Kanatlar zarfında oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayak plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kısım seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir dokuması vardır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Bununla beraberinde dundaki kriterlere ehil olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni Yangın Kapısı Fiyatları mecburi olarak olması onaylama edilir.

1 mm yahut elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page