Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mehabetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın veya acil hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara şık şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın kapısı, hariçarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından teltik mesajları kızılıp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini elbette kullandığı ile ait bilim toplar.

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil Yangın Merdiveni Kapısı çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Ekseriya yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil Yangın Kapısı Fiyatları çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından emniyetli olunmalıdır.

l Yaman sızıntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı deruni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın kapısı yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yönlü bedel politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Merhaba, Eksik sandık yangın kapılarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Report this wiki page